У Львові бізнесмен на Lexus погрожував розправою інспекторам з паркування

У Львові бізнесмен на Lexus погрожував розправою інспекторам з паркування

Водій позашляховика обіцяв службовцям "стріляти у спину".

У Львові бізнесмен на елітному позашляховику Lexus LX570 погрожував інспекторам з паркування фізичною розправою та обіцяв "стріляти у спину". Тепер службовці вимушені шукати захисту у поліції.

Чоловік вперто паркується у забороненому місці та уже вп’яте отримав штраф, пише Zaxid.net.

Про інцидент стало відомо 15 січня, коли інспектори з паркування звернулись до поліції. Службовці забажали перевірити, чи дійсно на водія Lexus зареєстровано зброю, та повідомили про погрози. Вони написали заяву із проханням притягнути чоловіка до відповідальності за статтею кримінального кодексу про "погрози щодо службової особи, яка виконує громадський обов'язок".

Повідомляється, що водій елітної автівки уже сплатив три із п'яти виписаних штрафів. При цьому, він продовжує паркуватись із порушеннями на вулиці Князя Романа та за нагоди погрожувати інспекторам.

Позашляховик порушника, яким виявився бізнесмен Володимир Лисий, уже намагались евакуювати, але на балансі Львова немає жодного службового транспорту, який міг би відбуксирувати майже тритонний Lexus

Фото: zaxid.net

Нагадаємо, що у Москві зняли зухвалу втечу водія на Kia з евакуатора. Через такий маневр у авто практично відлетів передній бампер. В іншому Kia залишилося цілим. Водій просто поїхав шосе.

Повʼязані теми:

Наступна публікація