У Львові п’яний водій із фальшивими правами влаштував ДТП

У Львові п’яний водій із фальшивими правами влаштував ДТП

Зловмисник намагався втекти від поліції.

В суботу, 22 вересня, у Львові патрульні затримали чоловіка, який їздив напідпитку містом на автомобілі Mercedes із фальшивими правами.

Справжнє посвідчення у зловмисника відібрали через суд за керування напідпитку, повідомляє Патрульна поліція Львівської області у Facebook.

Нічні пригоди позбавленого права керування водія В суботу, близько 3 години ночі, екіпаж патрульної поліції побачив на...

Опубликовано Патрульна поліція Львівської області Понедельник, 24 сентября 2018 г.

Спочатку поліцейські запримітили легковий сріблястий Mercedes, який рухався проспектом Свободи із порушенням правил. На вимогу зупинитись авто почало прискорюватись.

"Водій збільшив швидкість та повернув на вулицю Матейка, на стоянку одного з готелів. Там чоловік здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet та зупинився. Порушник вибіг з транспортного засобу і побіг у парк Івана Франка. Там його затримали офіцери поліції та повернули на місце ДТП", - йдеться у повідомленні.

Виявилось, що порушник позбавлений права керувати транспортом через суд. При цьому, спочатку він пред’являв патрульним фальшиве водійське посвідчення.

Для певності патрульні провели тест на драгері та до всього виявили, що мешканець Львівщини перебуває у стані алкогольного сп’яніння. У нього у крові було 1,91 проміле алкоголю.

На порушника склали протокол за нетверезу їзду, за вчинення ДТП, за невиконання вимог про зупинку, а також постанову за керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права. Водія передали слідчим Галицького відділу поліції.

Раніше згадувалось, що поліція розбила черговий Mitsubishi, затримуючи порушників. Правоохоронці гналися за підозрюваними, які покинули своє авто і вчинили стрілянину.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація