У Мережі пофантазували, який вигляд матиме новий ZAZ Lanos

У Мережі пофантазували, який вигляд матиме новий ZAZ Lanos

Фото: УНІАН

Ця модель існує на ринку вже 20 років.

У Мережі вирішили представити, який вигляд матиме оновлена версія популярного в Україні ZAZ Lanos.

Відповідну світлину опублікував Autocentre. Можливо, таким чином вони вирішили пожартувати, адже представлений варіант - копія Dacia Logan.

Варто зазначити, що ця модель існує близько 20 років, проте на ЗАЗ вона наразі не випускається. Раз вже оригінальний бюджетник не був самостійною розробкою, схожий сценарій можливий і для наступника. Про це свідчить фото ZAZ Lanos 2021 модельного року.

Фото: autocentre.ua

Основна частина вузлів і агрегатів разом з кузовом і салоном може надходити на завод у вигляді румунських машинокомплектів. Однак український Lanos повинен мати власне впізнаване "обличчя". У цьому допоможуть нові фари знайомого дизайну та інші фальшрадіаторні грати. Для здешевлення виробництва можна відмовитися від додаткової хромованої обробки і не фарбувати корпуси зовнішніх дзеркал в колір кузова.

На походження моделі зокрема вказує подібність малюнків з концептом ZAZ Lanos M (фото нижче), представленим в 2007 році. На конвеєр відправити автомобіль планували в 2009-му, проте ідея не отримала продовження.

Фото: Автоцентр

Звичайно, з огляду на сьогоднішню дату, можна резюмувати, що про новий ZAZ Lanos, тим більше 2021 модельного року, інформації поки немає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація