В Україні почастішали випадки проколу покришок

В Україні почастішали випадки проколу покришок

Фото: www.youtube.com/Гараж 54

Шини проколюють і звичайним автівкам, і маршруткам.

В четвер, 4 жовтня, у одному із дворів Києва більше ніж десятку автомобілів проткнули ножем по два колеса. Це трапилось неподалік Північного мосту.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Аналогічний інцидент із проколюванням шин трапився днем раніше, але уже у Сумах. Там зловмисники пошкодили більше 15 маршруток. На відміну від київських правопорушників, сумських вдалось своєчасно затримати. Так, патрульна поліція затримала групу із близько 30 людей, які можуть бути причетні до проколювання коліс.

У Сумах правопорушникам інкримінують хуліганство, пише Патрульна поліція України у Facebook.

У Сумах поліція затримала групу осіб, які порізали колеса в маршрутних транспортних засобах Сьогодні близько 4-ї години...

Опубликовано Патрульна поліція України Cреда, 3 октября 2018 г.

Натомість про тих, хто проколов шини у Києві, нічого не відомо. Інцидент трапився на вулиці Електриків, 26, біля гуртожитків, пише "Київ Оперативний" у Facebook.

Не дуже добрий ранок видався сьогодні у власників автівок, які були припарковані по вул. Електриків, 26, біля гуртожитків. Хтось проткнувши ножем по два колеса більш ніж 10 автівкам. Навіщо...?

Опубликовано Киев Оперативный Cреда, 3 октября 2018 г.

Нагадаємо, що у Києві піймали злочинців, які на вантажівці крали авто. Автокрадіїв затримали під час спроби викрасти чергову машину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація