У сервісних центрах МВС скасували експертний огляд під час низки процедур

У сервісних центрах МВС скасували експертний огляд під час низки процедур

Фото: УНІАН

Експертний огляд не потрібно проходити під час реєстрації газової установки.

В Україні скасували обов’язковий експертний огляд у разі встановлення газобалонного обладнання (ГБО) та ще низки процедур.

Про це повідомляє начальник головного Сервісного центру МВС Владислав Криклій на сторінці у Facebook.

Експертний огляд загалом скасували під час встановлення ГБО, реєстрації нових транспортних засобів, перереєстрації авто у зв’язку зі зміною анкетних даних, місця проживання власника, видання тимчасового реєстраційного талона під час права передання користування/розпорядження автівкою та вибракування транспорту.

Фото: www.facebook.com/Vladyslav Kryklii

Тепер автомобілісти, після реєстрації в електронній черзі, будуть звертатись винятково до адміністратора сервісного центру, без необхідності йти на експертний огляд.

Він зазначив, що зміни внесли оскільки ні встановлення газобалонного обладнання, ні отримання тимчасового реєстраційного талону не передбачають зміни власника та логічно не потребують додаткового експертного огляду.

Друзі, приємна новина. Внесли логічні зміни до постанови з державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів....

Опубликовано Vladyslav Kryklii Воскресенье, 16 декабря 2018 г.

Нагадаємо, що Южаніна з Мінфіном написали зміни до процедури розмитнення "євроблях". Вартість авто пропонують визначати на основі платіжних документів власника.

Повʼязані теми:

Наступна публікація