У Словаччині покинуті "євробляхи" розграбовують мародери

У Словаччині покинуті "євробляхи" розграбовують мародери

Українці залишають сотні автівок у прикордонних словацьких селах.

У Словаччині в селах Убля й Вишнє Нємецке, неподалік кордону з Україною, власники "євроблях" залишили сотні своїх автівок через неможливість їхнього розмитнення.

Про це йдеться у сюжеті програми SiriusNews телеканалу Sirius.

Покинуті "євробляхи" на словацькій, польській та чеській реєстрації стоять не лише на парковках, а й на узбіччях та у дворах місцевих. Українці просять словаків приглянути за машинами, адже чимало їх просто розбирають на запчастини зловмисники.

Варто зазначити, що "євробляхи" стоять без нагляду аж до самого словацько-українського кордону. Більшість із них власники не планують розмитнювати взагалі. Тому тут значно активніше орудують мародери.

При цьому, у прикордонних селах побоюються, що на новорічні свята, коли закарпатці повертатимуться із заробітків додому, кількість "євроблях" збільшиться в рази.

Покинуті євробляхи

Покинуті біля кордону! Закарпатці масово залишають євробляхи у Словаччині, через неможливість їх розмитнення. За два тижні у прикордонних селах Убля та Вишнє Нємецьке скупчення сотень машин.

Опубликовано Телеканал Sirius Понедельник, 10 декабря 2018 г.

Нагадаємо, що в Україні розмитнили першу тисячу "євроблях". Найбільше автівок на єврономерах розмитнили на Чернівецькій митниці.

Власники "євроблях" залишають свої машини у Польщі, аби не платити мито та заставу

Власники "євроблях" залишають свої машини у Польщі, аби не платити мито та заставу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація