Укравтодор розпочав ремонт міжнародної траси Київ-Одеса

Укравтодор розпочав ремонт міжнародної траси Київ-Одеса

Фото: УНІАН

Ремонтують дорогу на ділянці в Черкаській області.

В Черкаській області розпочався ремонт автодороги міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

Про це повідомляє служба автомобільних доріг у Черкаській області.

Як розповідають дорожники, поточним середнім ремонтом планують охопити 9,9 км дороги у Жашківському районі від кордону з Київською областю і до закінчення міста Жашків у напрямку Умані.

"Під час проведення поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-05 буде проведено укріплення та підсилення існуючого дорожнього одягу, укріплено узбіччя та влаштовано водовідведення з проїзної частини автодороги. Буде влаштовано новий вирівнюючий та верхній шар асфальтобетонного покриття, з’їзди з автодороги", - зазначили у прес-службі.

Окрім того в Укравтодорі пообіцяли на всій протяжності автодороги М-05 Київ-Одеса у межах Черкаської області завершити ліквідація ямковості та деформацій покриття.

"Станом на 1 квітня ліквідовано понад 97% ямковості на площі майже 11 тис. кв. м. На найбільш вражених ямковістю ділянках дороги було влаштовано новий верхній шар асфальтобетонного покриття", – додали там.

Нагадаємо, що в Україні запустили портал для моніторингу витрат на дороги. Сайт показує дорожню статистику у зручних графіках, аналітиках та таблицях.

Повʼязані теми:

Наступна публікація