Українська реєстрація автомобілів була скорегована Кабміном

Українська реєстрація автомобілів була скорегована Кабміном

Під час продажу або відчуження транспорт будуть відразу перереєструвати на нового власника.

Від 22 серпня в Україні почала діяти нова система реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Так, процедура зняття машин з обліку скасована.

Тепер ТЗ під час продажу чи будь-якому іншому відчуженні будуть відразу перереєструвати на нового власника, повідомляє "Юрліга"

Відповідну постанову про внесення змін до Порядку державної реєстрації або перереєстрації, зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів було ухвалено Кабміном.

Пакет документів, який необхідний під час зміни власника автомобіля чи іншого транспорту, поповнив договір купівлі-продажу за результатами аукціону або електронних торгів.

Нагадаємо, що МВС створило сервіс з докладною інформацією про реєстрацію авто в Україні. Новий портал МВС показує інформацію про первинну реєстрацію автомобілів, яку можна відфільтрувати за низкою критеріїв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація