Україну тотально заповнюють вживані машини. Які авто купували у липні

Україну тотально заповнюють вживані машини. Які авто купували у липні

Фото: Associated Press

Лише чверть зареєстрованих автомобілів були новими.

За липень 2019 року в Україні первинну реєстрацію пройшли 24 тисячі вживаних авто, що перевищує торішні показники майже у 2,5 раза.

У загальних продажах частка старих авто відносно нових склала 76%, повідомляє "Укравтопром".

Лідером за кількістю ввезених продержаних авто знову стала німецька марка Volkswagen. За липень було зареєстровано 3,8 тисячі одиниць.

Друге місце у рейтингу посіли машини під брендом Renault. Понад дві тисячі штук секонд-хендних авто поміняли свої іноземні номери на українські.

На третьому місці Skoda з результатом 1,99 тисячі авто.

Машини марки Ford вибрали – 1,9 автомобілістів – і це четвертий результат на первинному ринку легкових авто, що були в експлуатації. Замикає п’ятірку лідерів Opel – 1,6 тисячі одиниць.

Всього від початку року українську прописку отримали 274,2 тисячі вживаних легкових автомобілів, що у 5,3 раза більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За підсумками семи місяців 2019 року Топ-5 марок легкових машин, які змінили іноземних власників на українських, виглядає таким чином:

  1. Volkswagen – 52,6 тисячі авто,
  2. Opel – 26 тисяч авто,
  3. Renault – 20,8 тисячі авто,
  4. Audi – 19,8 тисячі авто,
  5. Skoda – 19,7 тисячі авто.

Раніше з’ясувалось, які нові машини українці найчастіше купували за сім місяців 2019 року. До першої трійки увійшли автомобілі марок KIA, Renault та Toyota.

Повʼязані теми:

Наступна публікація