В Україні офіційно презентований новий кросовер: яка його ціна

В Україні офіційно презентований новий кросовер: яка його ціна

Фото: ukrautoprom.com.ua

Цю модель вже "охрестили" справжнім бестселером у своєму класі.

В Україні офіційно презентували суббренд JETOUR.

Під цією назвою дочірнє підприємство випускає сучасні кросовери, універсали і електромобілі. Спочатку цей бренд був орієнтований на внутрішній ринок КНР, однак нещодавно він також почав міжнародну експансію в країни Азії, Латинської Америки, а тепер він представлений і в Україні.

В Україні поки модельний ряд бренду представлені однією моделлю - кросовером JETOUR X70.

Це семимісний автомобіль, побудований на перевіреній платформі Chery Tiggo 8, комплектується надійним 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном з системою зміни фаз газорозподілу потужністю 147 к.с. і обертовим моментом в 210 Нм і комплектується на вибір або 5-ступінчастою механічною або 8-ми ступінчастою автоматичною трансмісією.

Габарити автомобіля (довжина - 4 735 мм, ширина - 1 900 мм, висота - 1 710 мм, колісна база - 2 720 мм), високий кліренс 200 мм, незалежна підвіска, дискові гальма в поєднанні із технічним оснащенням свідчать про приналежність моделі до класу середньорозмірних кросоверів.

Новинка отримала цілком самобутній дизайн, як зовні, так і всередині. Передня частина має помітні виштамповки на капоті, а також рельєфні елементи бампера, що переходять в обриси передніх колісних арок. Завдяки цьому кросовер виглядає цілком мужньо, але грубості в його зовнішності немає.

В Україні JETOUR X70 поки пропонується в єдиній комплектації, яку сміливо можна характеризувати, як автомобільний All Inclusive. Х70 пропонує сім посадкових місць, які оснащені екошкірою, разом із цим крісло водія регулюється в трьох напрямках за допомогою електроприводу. JETOUR X70 ніби створений для сімейних подорожей, адже крім високого рівня комфорту, автомобіль має хороший потенціал для перевезення багажу. Максимальна місткість багажника становить 1 680 літрів.

Ціни на стильний кросовер стартують з рівня 17 900 доларів (503 527 грн.) за авто з МКПП та 19 400 доларів (545 722 грн.) за версію з 8-ми ступінчастим "автоматом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація