В Україні стартував продаж кросовера Citroen C3: названа його вартість

В Україні стартував продаж кросовера Citroen C3: названа його вартість

В Україні стартував продаж кросовера Citroen C3: названа його вартість

Ця модель пропонується в обмеженій кількості.

Компанія Citroen вивела на український ринок комфортний кросовер C3 Aircross Rip Curl.

Про це повідомляє Auto24 із посиланням на французького автовиробника.

C3 Aircross лімітованої версії Rip Curl оздоблений особливою графікою Wave, яскравими жовтими акцентами, дах отримав чорне забарвлення, яке створює контраст з основним кольором кузова. А рейлінги на даху, які також виконані в чорному кольорі, підкреслюють його готовність до подорожей на морське узбережжя з дошкою та приладдям для серфінгу.

У такому виконанні C3 Aircross має оригінальну і неповторну зовнішність, комфортний салон, широкий перелік оснащення для допомоги на бездоріжжі і комфорту в місті.

Салон кросовера Citroen C3 Aircross також наповнений особливою атмосферою Rip Curl, яка досягається за допомогою використання темно-сірої тканини і оригінального декору. Сидіння прикрашені кольоровими рядками і смужками. Оригінальні килимки з логотипами Rip Curl також мають яскраві піщано-жовті кольорові акценти.

Ця модель забезпечена шістьома подушками безпеки, клімат-контролем, системою Grip Control для допомоги під час їзди по бездоріжжю, підігрівом передніх сидінь, зсувними задніми сидіннями, сенсорним 7-дюймовим дисплеєм з підтримкою Bluetooth і Mirror Screen, а також круїз-контролем.

Citroen C3 Aircross Rip Curl пропонується з турбодизельним двигуном 1.5 BlueHDi 120 S&S з віддачею у 120 к.с. – найпродуктивнішим мотором для цієї моделі в Україні. Він працює в парі з 6-ступінчастою АКПП серії ЕАТ6. Особлива версія оцінюється у 654 100 грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація