Відео з "поліцейським" Porsche Panamera підірвало Мережу

Відео з "поліцейським" Porsche Panamera підірвало Мережу

На ролику помітно елітне Porsche у поліцейській лівреї.

До Мережі потрапило відео з елітним авто Porsche Panamera викрашеним у кольори лівреї Нацполіції.

Ролик з’явився на сторінці "ЗупиниЛося" у Facebook.

На відео помітно, що автівка перебуває на червоних транзитних номерах. На кузові нанесений номер 0007. При цьому не зазначається, чи справді автомобіль належить патрульній поліції.

А ви кажете нічого в Україні не покращується ;)

Опубликовано ЗупиниЛося Вторник, 19 ноября 2019 г.

Водночас на сторінці Police Control Ukraine зазначається, що елітне Porsche Panamera 4E Hybrid Sport-Turismo "одягли" у поліцейську ліврею для зйомок нового фільму Одеської кіностудії.

Варто зазначити, що знята модель Porsche у такій комплектації коштує від $130 тисяч. Першу сотню авто розвиває за 4,6 секунди, а максимальна швидкість складає 275 км/год. При цьому авто відзначається аномальною економічністю пального – всього 2,5 л на 100 км.

В общем расходимся, "кінця епохі бідності" не будет‍♀️ Оказалось машину взяли для съемок комедии "Нереальный КОПець", которую сейчас снимают на Одесской киностудии. Сюжет в том, что якобы герой мажор возвращается из Америки в Украину, где его отправляют служить в полицию. Премьера запланирована на осень 2020 года. #поліція

Опубликовано Police Control Ukraine Вторник, 19 ноября 2019 г.

Нагадаємо, що у Києві зняли, як евакуавтори масово забирають припарковані з порушеннями авто. На одній вулиці зняли одразу п’ять евакуаторів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація