Глава "євробляхерів" заявив про нові переговори з фіскалами

Глава "євробляхерів" заявив про нові переговори з фіскалами

Круглий стіл заплановано на 3 квітня.

Активісти на "євробляхах" під час акції у Львові домоглися нових переговорів з фіскалами, які відбудуться 3 квітня у Києві.

Про це повідомив глава "Авто Євро Сили" Олег Ярошевич у відео на Facebook.

За його словами, на засіданні зустрінуться юристи ДФС України та "євробляхерів", щоб обговорити гострі питання, які не були вирішені в оновлених нормах розмитнення авто. Це буде лише перше із обговорень, які заплановані на майбутнє.

Під час так званого круглого столу активісти планують вирішити питання розмитнення легкового комерційного та вантажного транспорту на єврономерах.

Крім того, власники "євроблях" планують добитись пом’якшення покарань за нерозмитнені авто після 25 травня. Активісти хочуть, щоб за "євробляхи" не накладали непосильні штрафи та не конфіскували майно.

Також Ярошевич пообіцяв обговорити питання про "євробляхи", які зареєстровані на іноземні компанії. Він заявив, що таким авто потрібно дозволити "комерційне ввезення товарів", щоб знову ж таки не підпадати під штрафи.

Результат акції у Львові - 3 квітня, круглий стіл з ДФС у Києві, будемо мати рішення що нам робити після 25 травня.

Опубликовано Авто Евро Сила Четверг, 28 марта 2019 г.

Нагадаємо, що головний прикордонник розповів про ситуацію на кордонах після ажіотажу з "євробляхами". Авто на єврономерах серйозно перешкоджали роботі прикордонників.

"Євробляхери" намагаються в'їхати на нерозмитнених автівках за новою схемою

"Євробляхери" намагаються в'їхати на нерозмитнених автівках за новою схемою

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація