Водії "євроблях" готуються до вирішального пікету під Кабміном

Водії "євроблях" готуються до вирішального пікету під Кабміном

Фото: УНІАН

"Євробляхери" планують безстрокову акцію протесту.

У середу, 7 листопада, власники "євроблях" планують почати мирну безстрокову акцію протесту під стінами Кабміну та Верховної ради.

Про це йдеться на сторінці "Авто Євро Сила" у Instagram. Крім того, повідомлення про пікетування урядового кварталу поширюється регіональними спільнотами організації, пише Авто.ТСН.

"Ситуація дуже проста, всі наші правки до законів, які хочуть протягнути і прийняти остаточно, найближчим часом відхилені. Висновок очевидний: під маскою "доступного розмитнення" людям створюють умови за яких поняття доступного і сучасного авто – відсутнє як таке", - йдеться у повідомленні.

У групі зазначають, що після ухвалення законопроектів 8487 та 8488 без відповідних поправок водіям авто із єврономерами варто очікувати "репресій".

"Сміливо можна сказати, що репресії не оминуть 90% всіх авто на іноземній реєстрації і ці авто ніхто не зможе розмитнити. З багатьох причин, але основна – це 200-300% надбавка на ціну авто в Європі", - пишуть у групі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Шановні автомобілісти, власники євроблях і всі кому не байдужий тезис"доступне авто"! 7 листопада 2018 року в Києві ГО "Авто Євро Сила" починає мирну акцію, щоб відстояти свої ідеї та права українських автомобілістів. Ситуація дуже проста, ВСІ НАШІ ПРАВКИ до законів, які хочуть протягнути і прийняти остаточно, найближчим часом-ВІДХИЛЕНІ!!! Висновок очевидний, під маскою "доступного розмитнення" людям створюють умови, при яких поняття, доступного і сучасного авто, відсутнє, як таке. Сміливо можна сказати, що репресії не оминуть 90% всіх авто на іноземній реєстрації і ці авто ніхто не зможе розмитнити. З багатьох причин, але основна- це 200-300% надбавка на ціну авто в Європі. Ну і це не все! ВЕЛИКИЙ СЮРПРИЗ наші законодавці приготували ВЛАСНИКАМ УКРАЇНСЬКИХ СТАРИХ АВТО. Відповідно до нового доповнення до закону 8487, буде встановлено(УВАГА!) новий податок на вживані авто на укр.реестрації, таким чином, кожен власник старенької Волги повинен буде заплатити в казну близько 70 тис. грн. щорічно. Якщо вас влаштовує, що у вас просто-напросто відберуть авто, що нам не дали адекватних цін на розмитнення і заставляють платити двойну чи тройну вартість, ви готові платити за старі Волги та Жигулі 2000-3000$ щорічно - сидіть дома, якщо ви проти, і хочете жити в нормальній країні, де не народ для уряду, а уряд дбає щоб народу жилось краще- чекаємо всіх о 6:00годині 7 листопада 2018 року під стінами ВР і Кабміну в Києві. ОБ'ЄДНУЄМОСЯ! Разом Сила! Будемо вдячні за будь-яку допомогу, потрібна підтримка кожного.

Допис, поширений Авто Євро Сила (@autoeurosila)

Нагадаємо, що від 6 листопада стартує дев’ята сесія Верховної ради, під час якої депутати серед інших планують розглянути питання розмитнення "євроблях". Точна дата розгляду наразі невідома. Разом з тим, якщо до законопроектів 8487 та 8488 усе ж дійдуть, то це буде друге читання, яке вирішить долю автомобілів на єврономерах в Україні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація