З’явився рейтинг найпопулярніших автівок для бізнесу в Україні за вересень

З’явився рейтинг найпопулярніших автівок для бізнесу в Україні за вересень

Фото: Associated Press

Лідерство утримують машини марки Renault.

У вересні 2019 року первинну реєстрацію в Україні пройшло 1054 нових комерційних авто, що на 8% більше за минулорічні показники за цей же місяць.

Про це йдеться у повідомленні на сайті "Укравтопрому".

У асоціації зазначають, що найпопулярнішими серед українців автівками для бізнесу стали Renault. Продажі французької марки виросли на 23% до 231 штуки.

Другу сходинку посідає комерційний транспорт Fiat, який закінчив місяць з результатом 122 автомобілі. Продажі бренду знизились на 8%, що не завадило йому зберегти за собою досить непогане місце у рейтингу.

На третю сходинку піднялись машини "МАЗ" - 91 одиницю придбали українці. Завдяки стрибку продаж у 41% компанії вдалось різко вистрибнути з шостого місця.

Четверті за популярністю комерційні авто за вересень - Mercedes-Benz. Машини німецького бренду обрало 79 покупців, що на 6% менше, ніж роком раніше.

Також до топ-5 місяця увійшов MAN, який реалізував на українському ринку 76 автомобілів і покращив вересневий результат 2018 року одразу у 2,4 раза.

Всього від початку року в Україні було зареєстровано 8,7 тисяч нових комерційних авто, що на 7% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Нагадаємо, що в Україні виріс ринок нових авто у вересні. Найпопулярнішою машиною залишається KIA Sportage.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація