Затори і аварії скували Київ вранці 18 квітня. Які вулиці варто оминати

Затори і аварії скували Київ вранці 18 квітня. Які вулиці варто оминати

Фото: tsn.ua

У напрямку правого берега авточерги скували усі столичні мости.

Вранці 18 квітня вулиці Києва зупинились у величезних заторах та аваріях.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Костянтинівській, Новокостянтинівській та низці інших вулиць Подолу. Також "стоїть" Гаванський міст, вулиці Набережно-Рибальська, Олени Теліги та проспект Бандери.

Затори є й на вулицях Чорновола, Жилянській і Юрія Іллєнка. Крім того, рух ускладнено у районі Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження від авто низки вулиць. Так, заторами сковані Велика Васильківська та низка дотичних доріг.

Затори спостерігаються на проспектах Лобановського, Повітрофлотському та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який розбирають та вивозять частинами, також спостерігаються чималі затори. Від автівок переповнений проспект Перемоги, а ще "стоять" вулиці Дегтярівська, Парково-Сирецька, Сікорського, Табірна, Магістральна та Василенка. Скупчення автівок зафіксовано на проспекті Курбаса, де трапилась ДТП.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. У сторону станції метро "Теремки" трапилось одразу дві ДТП.

У напрямку правого берега величезні затори спостерігаються на усіх мостах. Судячи із інформації з онлайн-мап, біля проспекту Генерала Ватутіна, який веде на Північний міст, трапилось одразу дві аварії. Від станції метро осокорки у напрямку Південного мосту трапилось аж три аварії, шляхопровід практично стоїть. Така ж ситуація на мосту Патона.

На лівому березі рух також ускладнено на проспектах Григоренка, Ватутіна, Соборності та на Дарницькому шосе, а ще на деяких відрізках вулиць Євгена Сверстюка, Гната Хоткевича та Братиславській.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що Uber запускає у Києві власні мікроавтобуси. Сервіс уже складає маршрути для перших "рейсових таксі".

Аби швидше оминути затори, столичні водії не соромляться порушувати на очах у копів

Аби швидше оминути затори, столичні водії не соромляться порушувати на очах у копів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація