Затори та аварії скували вулиці Києва. Куди не варто їхати 13 травня

Затори та аварії скували вулиці Києва. Куди не варто їхати 13 травня

Фото: tsn.ua

Рух ускладнено на більшості важливих шляхів столиці.

Вранці 13 травня вулиці Києва захопили величезні затори. Також у місті трапилось понад десяток аварій.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Набережному шосе, Новокостянтинівській та низці інших вулиць Подолу. Також "стоїть" Гаванський міст, вулиці Набережно-Рибальська й Олени Теліги. На набережному шосе зафіксовано одразу дві ДТП.

Величезні затори є й на вулицях Чорновола, Жилянській, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців, Щусєва і Великій Житомирській. На Грушевського трапилась аварія. Крім того, рух ускладнено на бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, а ще у районі Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження від авто низки вулиць. Зокрема на Великій Васильківській та Казимира Малевича. Затори також є на проспектах Лобановського, Повітрофлотському та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який перебудовують, також спостерігаються чималі авточерги. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи ледве не від станції метро "Житомирська". Також "стоять" вулиці Дегтярівська, Сікорського, Табірна та Василенка.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Також стоять проспекти Академіка Паладіна (трапилась ДТП) та Леся Курбаса.

У напрямку правого берега стоять мости Південний, Північний та Патона.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що у Києві вщент спалили машину головного редактора українського телеканалу. Журналіст пов'язує це зі своєю діяльністю.

У Києві стартував фестиваль раритетних автівок

У Києві стартував фестиваль раритетних автівок

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація