Зухвалі п’яні іноземці влаштували ДТП в Ужгороді та потрапили на відео

Зухвалі п’яні іноземці влаштували ДТП в Ужгороді та потрапили на відео

Зухвалі п’яні іноземці влаштували ДТП в Ужгороді та потрапили на відео

Фото: Facebook/Патрульна поліція Закарпатської області

Чоловіки намагались втекти із місця аварії.

В ніч проти неділі, 20 січня, в Ужгороді очевидець зняв на відео як п’яні іноземці на Mercedes-Benz влаштували ДТП та намагались втекти із місця події. Троє чоловіків поводилися зухвало та намагались зав’язати бійку із автором.

Ролик з’явився на сторінці Karpatska Sich на YouTube.

Відео починається із кадрів, коли один із чоловіків сідає за кермо автівки, намагається від’їхати заднім ходом, але перехожий зауважує, що він п’яний та не дає йому рушити. У "водія" на голові помітно кров, імовірно, від удару об кермо під час нальоту на бордюр.

Іноземці намагаються втекти від автора відео, бігають нічною вулицею та вигукують різну лайку, зокрема ясно чути: "Я тут тр*хаю усіх".

Згодом на місце аварії прибули інспектори, які запропонували водію пройти тест на алкогольне сп'яніння. Драгер показав 0,46 проміле алкоголю у крові. На водія патрульні склали протокол за керування у стані алкогольного сп'яніння.

На ролику також помітно, що до трьох правопорушників приїхали їхні знайомі, які також із лайкою звертаються до автора відео, вимагають, щоб він не знімав, та називають його "не чоловіком".

Нагадаємо, що одурманений водій влаштував перегони зустрічною смугою через два штати США. Чоловік на позашляховику зібрав за собою величезну погоню.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація