В Америці безпілотники будуть доставляти продукти з магазину

В Америці безпілотники будуть доставляти продукти з магазину

Фото: 3dnews.ru

Доставку продуктів з супермаркету довірять машинам на автономному управлінні.

Американська мережа супермаркетів Kroger Co і стартап Nuro оголосили про запуск нового сервісу доставки продуктів за допомогою автомобілів на автопілоті. Першим магазином з такою послугою стане Fry's Food Stores of Arizona у місті Скоттсдейлі штат Арізона. Про це повідомляє 3dnews.

Кур'єрами стануть Toyota Prius і Nissan Leaf, обладнані системою автономного управління компанії Nuro. Перший час у поїздках будуть присутні водії для підстраховки, а в подальшому машини стануть їздити самі. Автопарк магазинів у перспективі поповнять автономні машини R1, які зараз проходять тестування в штаб-квартирі компанії Nuro в Каліфорнії.

Клієнти будуть розміщувати замовлення на сайті магазину або в додатку Fry, а до будинку їм привезе продукти безпілотник. Правда замовнику доведеться йти до машини і виймати покупку самостійно. Вартість такої доставки складе 5,95 доларів.

Нагадаємо, що в Каліфорнії автомобілі на автономному управлінні перевели в ранг таксі. Пасажири зможуть викликати машину через додаток і їхати по маршруту безкоштовно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація