В Америці студенти отримають стипендію від Fiat-Chrysler за малюнки спорткарів

Дизайнери-початківці зможуть стати співробітниками концерну.

Концерн Fiat Chrysler оголосив переможців сьомого конкурсу "Дизайн для автомобіля", на якому необхідно було намалювати флагманський автомобіль будь-якої з марок FCA.

Про це повідомляє AutoTimesNews.

Кращим назвали ескіз учня старшої Школи дизайну та архітектури з Флориди. Він намалював концепцію гіперкара Alfa Romeo під назвою Serpente.

Фото: AutoTimesNews

Друге місце отримав Мейсон Росс, який також представив флагманський споткар марки Alfa Romeo. Він з католицької середньої школи імені Кеннеді у штаті Вашингтон.

Фото: AutoTimesNews

На третьому місці опинилася візуалізація під назвою Maserati Pescecane, яка представляє футуристичний погляд на суперкар Trident. Автор ескізу – Вінцент Пиасковски – студент Seaholm High School у Бірмінгемі, штат Мічиган.

Фото: AutoTimesNews

Всі юні дизайнери-переможці отримають оплачувану поїздку у Мічіган у дизайн-студію FCA, стипендію коледжу та багато різних приємних бонусів. Їм навіть буде дозволено стати членами команди розробників FCA.

Раніше згадувалося, що Fiat Chrysler витрачає сотні мільйонів, щоб не створювати нові електрокари. Компанія уклала мільйонні угоди з Tesla і рядом інших брендів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація