В Audi визначилися з датою презентації серійного електрокросовера

В Audi визначилися з датою презентації серійного електрокросовера

Перший електрокар бренду предстане перед світом 17 вересня цього року.

В компанії Audi планували провести світову прем’єру 30 серпня під час саміту в Брюсселі, але арешт голови компанії завадив планам і дату довелося змінити. На днях у компанії повідомили, що покажуть серійну версію кросовера E-Tron в рамках спеціального заходу в Сан-Франциско.

Ми вже багато разів бачили, як передсерійна версія Audi E-Tron їздить, як виглядає у камуфляжі, та який в неї інтер’єр, але загадковість ще частково присутня.

У прес-релізі виробника повідомляють, що планують не тільки презентувати новинку, але й розкрити деякі подробиці про майбутнє бренду. Можливо це буде стосуватись електричних амбіцій компанії, а також деталей версій E-Tron Sportback або E-Tron GT, які готуються до появи на початку наступного десятиліття.

В той же день компанія оголосить старт продажів для американського ринку та повідомить, у яких країнах кроссовер буде продаватись у першу чергу.

Нагадаємо, що передсерійну версію Audi E-Tron представили на Женевському автосалоні та відразу відкрили прийом заявок та попередню передплату в розмірі тисячі доларів. Нещодавно компанія показала ролик, де можна побачити, шо E-Tron отримав п’ять дисплеїв. Два з них замінять звичайні дзеркала заднього огляду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація