В Індії хлопця розгнівали подарунковим BMW. Він втопив авто і зняв відео

В Індії хлопця розгнівали подарунковим BMW. Він втопив авто і зняв відео

Фото: dailymail.co.uk

Юнак просто хотів отримати Jaguar.

В Індії у місті Ямунанагар хлопцеві на день народження подарували BMW, але він штовхнув авто у річку, бо хотів отримати Jaguar.

Інцидент стався у штаті Харяна на півночі країни, пише DailyMail.

Судячи з публікації, 22-річний юнак на ім'я Акшан отримав у подарунок від батьків новеньку BMW M3. Однак він розраховував отримати автомобіль марки Jaguar. Така неповага так зачепило індуса, що він зі злості зіштовхнув автомобіль у швидку воду найближчої річки.

Згодом він кинувся рятувати автомобіль разом з іншими чоловіками.

На кадрах видно, як BMW застрягло на мілині посеред величезної річки. Авто зачепили тросами і намагалися витягнути на берег, але десь на середині русла салон остаточно заповнився водою і авто зникло у каламутній річці.

Судячи з повідомлення, авто так і не вдалося дістати. Принаймні на момент публікації.

Місцева поліція заявила, що у хлопця психологічний розлад, тому йому не будуть висувати жодних звинувачень.

Цікаво, що індійські ЗМІ позначають батька Акшана як заможного "поміщика". Зазначається, що BMW M3 коштує в Індії близько $50 тисяч, а ціна Jaguar складає $70 тисяч.

Раніше згадувалося, що в Москві на дорозі двічі вибухнула Tesla на автопілоті. Займання сталося не відразу. Перед цим автомобіль зіткнувся з евакуатором. Від удару постраждали пасажири електромобіля: власник машини та двоє його дітей. У момент вибуху їх в салоні машини не було.

Повʼязані теми:

Наступна публікація