В Infiniti показали концептуальний одномісний спідстер

Автомобіль поєднує класичний дизайн спідстера та сучасні технології.

Під час конкурсу елегантності, який відбувся у рамках Monterey Car Week у Каліфорнії, Infiniti презентував концептуальний суперкар Prototype 10.

Ідею створення футуристичного спорткара у компанії описали, як "Адаптація стилістики класичного спідстера до сучасної епохи електрокарів", передає AutoExpress.

Варто додати, що Prototype 10, це перший автомобіль, дизайн якого повністю розробив Карім Хабіб – екс-дизайнер BMW та новий шеф цього підрозділу в Infiniti.

Дизайн концепт-кара натхненний прототипом Q Inspiration, а одномісний кокпіт свідчить про орієнтованість бренду в першу чергу на водія. Концепція прототипу була розроблена в японському центрі дизайну марки, цифрову модель створили у Великій Британії, а сам спідстер був зібраний вручну у Сан-Дієго, Каліфорнія.

Infiniti Prototype 10 отримав електричний двигун, але його потужність залишили у таємниці. Натомість виробник розповів, що до 2021 року усі авто бренду будуть або гібридні, або електричні.

Нагадаємо, що Mercedes презентував суперкар EQ Silver Arrow на електриці. Новий електрокар став переродженням легендарної "Срібної стріли", яка встановила низку рекордів швидкості.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація