В Києві оголошено набір на посаду інспектора з паркування

В Києві оголошено набір на посаду інспектора з паркування

Фото: Київська Міська Рада

Адміністрація шукає людей та обіцяє офіційне працевлаштування та 10 тисяч гривень на місяць.

Відділ Державної транспортної інфраструктури КМДА оголосив набір на посаду паркувального інспектора. Про це повідомляється на офіційній сторінці організації у Facebook.

Особливих навичок майбутнім інспекторам мати не потрібно, треба тільки вільно володіти українською мовою, мати бажання працювати на державу, мати вищу освіту та розбиратись у Правилах дорожнього руху. Оклад обіцяє сягати 10 тисяч гривень на місяць, та в розпорядження працівника надано повний соціальний пакет, можливість кар’єрного росту, та збільшення зарплатні за вислугу років.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА оголошує конкурс на посаду інспектора з паркування Інспекції з паркування....

Опубликовано Департамент транспортної інфраструктури КМДА Воскресенье, 30 сентября 2018 г.

В обов’язки інспекторів включено інспектування вулиць на предмет порушень правил паркування, зупинки та стоянки, та несплату послуг пакувального майданчика. Інспектор повинен зафіксувати порушення, з’ясувати особу порушника, оформити протокол про адміністративне стягнення та розмістити його або повідомлення про нього на лобовому склі. Всю інформацію занести у Реєстр адміністративних порушень в сфері безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, що з 27 вересня набрав чинності новий Закон про паркування. У відповідності до нових правил на вулицях будуть працювати не тільки патрульна поліція, але й інспектори, які зможуть виписувати протоколи про порушення без присутності водія. Але наразі він не працює у повну силу і потребує деякого детального доопрацювання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація