В Лос-Анджелесі компанія за раз замінила всі свої дизельні фури

В Лос-Анджелесі компанія за раз замінила всі свої дизельні фури

Фото: GreenCarCongress

Вантажоперевізник закупив серйозну партію транспорту на природному газі.

У Лос-Анджелесі серйозна компанія з вантажоперевезень замінила весь свій дизельний автопарк на вантажівки, які працюють на природному газі.

Фури повинні значно знизити забруднення повітря, пише GreenCarCongress.

У повідомленні говориться, що транспорт буде курсувати між Лос-Анджелесом і портами Лонг-Біч. До останніх під'їздить близько 13-14 тисяч вантажівок щомісяця, які викидають у повітря близько 2,6 тисячі тонн шкідливих речовин щороку.

Щоб знизити цей катастрофічний показник, транспортна компанія Total Transportation Services Inc. (TTSI) замінила всі свої 40 дизельних вантажівок на газові.

За попередніми даними, нові фури повинні знизити кількість викидів від цього виду транспорту на 90%. Крім того, під час заправки відновлюваним природним газом вантажівки зменшать викиди парникових газів більш ніж на 80%.

Відзначається, що далеко не всі вантажівки TTSI купила за свої гроші. Так, 25% інвестицій зробила Каліфорнійська рада з повітряних ресурсів (CARB).

Раніше згадувалося, що бельгійці Van Hool випустять далекобійні електробуси. Компанія представить автобуси на водні і електриці.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація