В Україні пропонують боротися з бездоріжжям на нових позашляховиках Haval

Перший автосалон відкритий на Бориспільському шосе і пропонує дві моделі китайського виробника.

Офіційний дилер бренду Haval в Україні ТОВ «Богдан-Індустрія» офіційно оголосив про старт продажів позашляховиків від відомого концерну Grеat Wall. Поки в відчиненому салоні на Бориспільському шосе, в районі автосалонів «ВідіАвтосіті» представлено дві моделі: компактний H2 і семимісний H9, а до кінця року з'явиться середньорозмірний SUV H6.

Компактний кросовер H2 оснащено бензиновим двигуном 1.5 потужністю 143 к.с. і з обертовим моментом 202 Нм. У комплектаціях є версії з інтелектуальним повним приводом і з провідною передньою віссю. Версії 4х4 оснащені тільки механічною КП, але у пропозиції для 2WD присутній і шестиступененвий «автомат» ZF. Вартість китайського позашляховика стартує з 432 тисяч гривень. Повнопривідна версія в максимальній комплектації коштуватиме 507 600 гривень.

Haval H2

Цікавою пропозицією виглядає рамний позашляховик H9, оснащений роздаткою і зниженою передачею при люксовому оформленні салону і преміальних опціях. У пропозиції є бензиновий дволітровий мотор на 245 л. с. з 350 Нм крутного моменту, а також дизель 2.0 потужністю 190 к.с. і 420 Нм. Мотори оснащено тільки восьмиступінчастим «автоматом» з чотирма провідними колесами. Ціна на нього починається з 969 300 гривень.

Haval H9

Відзначимо, що компанія Haval входить в холдинг Grеat Wall і вважається преміальним брендом, що спеціалізується на позашляховиках. Вони відрізняються наявністю повноцінного повного приводу, оцинкуванням більшості деталей кузова і високим рівнем технологічного оснащення. Багато українців вже знайомі з представниками цього бренду, оскільки китайці вже продавали свої автомобілі в Україні до кризи. Плюс бренд Grеat Wall зі своїми SUV відомий і в Європі, як перший представник китайського автопрому.

У перспективі «Богдан-Індустрія» планує відкрити не менше шести офіційних дилерських центрів Haval в найбільших містах України, в 2019 році зайняти всі обласні центри, а вже через 5 років увійти в десятку найпопулярніших автомобілів в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація