В Україну привезли оновлений Kia Sportage. Відомі ціни

В Україну привезли оновлений Kia Sportage. Відомі ціни

Фото: kia.ua

Корейці анонсували старт українських продаж популярного кросовера з новим агрегатом і розширеними комплектаціями.

Як і передбачалося раніше, рестайлінг не приніс Kia Sportage глобальних змін. Оновлення торкнулися бамперів і оптики, яка в максимальній комплектації GT-Line отримала світлодіодні лампи в фарах головного світла і задніх ліхтарях. Освіжили дизайн противотуманнок і з'явилися нові варіанти колісних дисків.

Фото: kia.ua

В інтер'єрі встановили інше рульове колесо і підправили дизайн панелі приладів. 7-дюймова сенсорна мультимедійна система з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay тепер пропонується у всіх комплектаціях, включаючи базову.

Але основні зміни торкнулися моторної лінійки. Замість дизельного 1,7-літрового мотора з'явився більш економічний і продуктивний агрегат на 1,6 літрів з потужністю 115 л. с. або 136 л. с., в парі з шестиступінчастою механікою або роботом DCT у більш потужної версії. За замовчуванням у комплектацію включена система старт/стоп. А ось привід для "маленького" дизеля тепер доступний і передній, і повний.

Фото: kia.ua

Для дволітрового CRDI з віддачею в 178 або 185 к. с. відтепер доступна восьмиступінчаста автоматична коробка передач, що замінила «автомат» на шість сходинок.

Вартість рестайлінгового Kia Sportage в початковій комплектації Comfort і з бензиновим мотором 1,6 варто 17 300 євро (541 015 грн) або 18 500 євро (578 543 грн) за версію з АКПП.

Нагадаємо, що нещодавно вперше Kia Sportage здався на австралійському ринку, де ми змогли ознайомитися з оновленою зовнішністю кросовера.

Повʼязані теми:

Наступна публікація