Важливе шосе на Польщу перекрили шахтарі, яких залишили без зарплат

Важливе шосе на Польщу перекрили шахтарі, яких залишили без зарплат

Фото: www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Перекрито трасу у Львівській області.

Сьогодні, 16 листопада, у Львівській області протестувальники перекрили міжнародне шосе на шляху до Польщі.

Дорогу заблоковано за Жовквою у напрямку пункту пропуску Рава-Руська, пише депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у Facebook.

Важливу трасу перекрило близько 40 шахтарів, які вимагають виплатити їм заробітні плати.

Патрульні домовились із протестувальниками порпускати трансопрт кожні 15 хвилин, щоб протягом 5 хвилин проїзд був вільний. Тим не менше це не звільняє шосе від заторів. Додатково виставлено патрульний екіпаж у Куликові, який скеровує транспорт в об'їзд перекриття.

Окрім виплати заробітної плати, шахтарі також вимагають скасувати наказ Міненерго "Про реорганізацію ДП "Львіввугілля", виділити на модернізацію шахт "Степова" і "Межирічанська" 32 млн грн та висловити недовіру директору ДП "Держвуглепостач" за системну невиплату коштів шахтарям.

За інформацією профспілки, заборгованість по зарплаті шахтарям ДП "Львівугілля" складає 229 млн грн, а за відвантажену продукцію підприємству заборгували 280 млн грн. Про це пише "Твоє Місто".

Шосе перекрито від дев’ятої ранку.

16.11.2018 о 09:20 Перекрили дорогу на Раву-Руську після Жовкви. Шахтарі - Вимагають виплати заробітної плати за вересень та жовтень 2018

Опубликовано Igor Zinkevych Четверг, 15 ноября 2018 г.

Раніше згадувалось, що у поліції показали жахливу статистику смертності на дорогах за 2018 рік. Водіїв закликали дотримуватись правил дорожнього руху.

Повʼязані теми:

Наступна публікація