Вірусний флешмоб "перетворює" спецслужби світу і їхні авто на іграшки. Відео

Швейцарські пожежники як мурахи розклали все обладнання зі свого авто на асфальт.

Мережа підірвав новий флешмоб Tetris Challenge, в рамках якого пожежники, поліцейські медики і працівники інших спецслужб розкладають все обладнання зі своїх машин на асфальті, ніби вони з конструктора Lego.

Нове відео з участю пожежників із Швейцарії з'явилося на сторінці ABC News в Twitter.

Ролик починається з того, що пожежники підбігають до службового авто і починають рядами викладати пожежні шланги та іншу комплектацію спецмашини. Вони поступово закладають весь майданчик різними речами, які дістають з транспорту, а наприкінці самі лягають на асфальт поряд ніби вони іграшкові.

Весь процес рятувальники, ймовірно, зняли з квадрокоптера і прискорили. Так, що вони нагадують мурах, які активно займаються своїми справами.

Варто відзначити, що в переважній більшості випадків учасники челенджа просто роблять фото автомобіля і розкладеного біля нього обладнання. Замість цього пожежники з швейцарського містечка Thalwil пішли далі і зробили ціле відео.

Раніше знімки у рамках флешмобу Tetris Challenge викладали і працівники інших служб.

Нагадаємо, що в Угорщині під час навчань пожежна машина перекинулася на очах школярів. Вогнеборці поспішали показати дітям, як треба гасити полум'я.

У Нікополі школярі влаштували танцювальний флешмоб заради безпеки на дорогах

У Нікополі школярі влаштували танцювальний флешмоб заради безпеки на дорогах

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація