Volkswagen офіційно представив оновлений Passat

Volkswagen офіційно представив оновлений Passat

Фото: Associated Press

Модель пережила незначний рестайлінг.

У понеділок, 14 грудня, на автосалоні у Детройті компанія Volkswagen представила оновлений Passat 2020 року для американського ринку.

Знімки опублікувала медіаслужба Associated Press.

Рестайлінговий Passat 2020 року буде доступний в Америці тільки у кузові седана. Під капотом авто розташувався 176-сильний 2,0-двигун.

Зовні в авто помітно збільшились решітки радіатора, нові фари і ліхтарі, а також форма віконця біля задньої стійки. Модель оснащена агресивним обвісом і невеликим спойлером. На місці звичної хромованої смуги з'явилася великий напис Passat.

Всередині – зовсім інший салон з унікальною передньою панеллю. Увагу привертають дефлектори кліматичної установки, які вишикувалися в єдиний блок – дуже актуальне рішення для багатьох сучасних моделей VW Group.

Автомобіль побудований на платформі PQ46, яка "перекочувала" з попередньої моделі. Таке рішення прийняли з економії, бо ринок легкових автомобілів постійно скорочується у США.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, що BMW створила революційну компактну платформу для електрокарів. Вона об'єднує ряд компонентів приводу в єдиний "модуль".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація