Volkswagen офіційно розсекретив на тизері універсал та седан Arteon

Volkswagen офіційно розсекретив на тизері універсал та седан Arteon

Volkswagen офіційно розсекретив на тизері універсал та седан Arteon

Презентація цих моделей запланована на 24 червня.

Компанія Volkswagen офіційно розсекретила на тизері дві моделі Arteon.

Німці показали універсал та седан, презентація яких запланована на 24 червня.

Перший тизер, звісно, трохи перевершує можливий вигляд майбутньої новинки заради загального ефекту. Однак навіть на дизайнерських скетчах добре помітно, що модель отримає нову оптику в стилі VW Golf, світлодіодну смугу поперек решітки радіатора та деякі інші косметичні зміни.

Головне нововведення в іншому: фактично цей тизер став першим офіційним підтвердженням намірів VW випустити універсал Arteon. Очевидно, на європейському ринку Arteon Shooting Brake стане стильнішою і витонченою альтернативою звичайному Passat в "універсальному" кузові та практичнішою версією самого ліфтбеку.

Крім доопрацьованої зовнішності й нового кузова, VW Arteon має отримати й нові електронні девайси – зокрема, продуктивнішу мультимедійну систему і комплекс електронних асистентів, що створюють у сукупності автопілот другого рівня. Працювати він зможе на швидкостях до 210 км/год.

За припущеннями, Arteon оснастять дволітровим турбомотором від VW Golf R, який розвиває близько 330 к.с. – але за іншою версією, "заряджені" моделі можуть отримати й новітній 400-сильний мотор об’ємом 3,0 л конфігурації VR6.

Повʼязані теми:

Наступна публікація