Volvo FH нового покоління з технологією I-Savе став лідером з економічності споживання пального Новини компаній

Volvo FH нового покоління з технологією I-Savе став лідером з економічності споживання пального

Volvo FH 460 нового покоління з I-Save нещодавно пройшов випробування у реальних умовах на 343-кілометровому тестовому маршруті Green Truck test route поряд з Мюнхеном. З неймовірним результатом в 22,70 л/100 км, флагман Volvo встановив новий рекорд з економічного споживання пального, обігнавши інших відомих виробників вантажівок.

Новий Volvo FH із технологією I-Save – частина нового покоління Volvo Trucks, представленого навесні 2020 року. Технологія I-Save включає безліч рішень для економії пального, найважливішим з яких є 13-літровий турбокомпресорний двигун Volvo D13TС.

Volvo FH 2020 модельного року із технологією I-Save випускається в версії, яка дає змогу зменшити витрати на пальне на 10%. У порівнянні з попереднім поколінням, яке забезпечувало економію пального на 7%, це означає значне покращення на 3 додаткові відсоткові пункти.

 "Скорочення споживання пального і, як результат, зниження викидів CO2 має вирішальне значення для всіх транспортних компаній, особливо для тих, які здійснюють дальні перевезення. Завдяки новому Volvo FH із технологією I-Save ми надаємо транспортним компаніям ще більше можливостей для зниження експлуатаційних витрат та впливу на навколишнє середовище",‎ – каже Джессіка Сандстрем, старший віце-президент із управління продукцією Volvo Trucks.

З випуском першого покоління Volvo FH із I-Save в 2019 році компанія Volvo Trucks показала, що це рішення може знизити споживання пального – дизельного та AdBlue – на 7% порівняно з вантажівкою без I-Save, оснащеною звичайним 13-літровим двигуном Volvo.

Окрім оновлення I-Save, новий Volvo FH має більш аеродинамічний дизайн. Відтепер I-See має нову функцію для ще більш ефективної економії пального – вантажівка сама визначає, коли необхідно збільшити оберти двигуна, а потім виконувати рух накатом, навіть на дорогах, які на перший погляд є абсолютно пласкими.

"Цей результат означає, що, обираючи новий Volvo FH із I-Save, транспортні компанії можуть знизити споживання пального на 10% порівняно зі звичайним Volvo FH, оснащеним нашим 13-літровим двигуном відповідно до норм Євро 6 step D. При цьому на практиці можна домогтися ще більшої економії, оскільки більшість клієнтів, які купують новий Volvo FH із технологією I-Save, змінюють старі вантажні автомобілі з більшим споживанням пального", – пояснює Джессіка Сандстрем.

Новий Volvo FH із технологією I-Save – це не лише великий крок вперед в контексті економії пального. Оптимізований крутний момент в широкому діапазоні оборотів забезпечує плавність ходу і потужність, необхідну для підтримання високої та постійної середньої швидкості, навіть на складному рельєфі.

 Дивіться, як Volvo FH із технологією I-Save проходить випробування з оцінки витрати палива:

Повʼязані теми:

Наступна публікація