Їзда навпаки: в Огайо водій їздив по шосе задом наперед

Їзда навпаки: в Огайо водій їздив по шосе задом наперед

Фото: Фото Єршової Олександри

Дорожня камера зафіксувала дивну поведінку водія позашляховика.

Камера Департаменту транспорту, встановлена для відстеження інтенсивного руху на цій ділянці дороги, зафіксувала незвичайну поведінку водія позашляховика, який виїхав з пробки задом і продовжив рух в такому самому стилі.

Водій білого позашляховика їде по лінії в'їзду на шосе US Route 33 і піднімається на рампу до Gender Road в Canal Winchester близько 6:45 ранку у вівторок вранці. Потім транспортний засіб проїжджає принаймні два світлофори, коли згортає в сусідній торговий комплекс перед паркуванням на стоянці Kroger. Про це повідомляє FoxNews.

При перегляді відео представники влади не повірили, що такий вчинок може бути скоэн за ініціативою водія і вирішили, що у того зламалася коробка передач. Бо іншого пояснення дивної поведінки у них не знайшлося. Для них подолання дистанції довжиною 1,2 милі заднім ходом при активному русі - це безпрецедентний випадок. Адже навіть на такій відстані за ті 4 хвилини їзди могло відбутися зіткнення в будь-який момент.

У Департаменті відзначили, що відсутність постраждалих - це чудово, але коли у вас ламається коробка краще з'їхати на узбіччя і викликати допомогу.

Нагадаємо, що нещодавно в Ржищеві поліція влаштувала цироковую погоню за порушницею. Поліцейський автомобіль врізався, а дівчина кружляла навколо дрязня патрульних, які намагалися її наздогнати.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація