З’явився антирейтинг машин 2018 року, які розчарували водіїв

З’явився антирейтинг машин 2018 року, які розчарували водіїв

Фото: Consumer Reports

Низка автомобілістів скаржаться навіть на одну із моделей Tesla.

Авторитетне видання Consumer Reports опублікувало результати масштабного опитування, в якому взяло участь понад 500 тисяч водіїв. Автомобілісти розповіли, в яких машинах погано працюють гальма, неякісна звукоізоляція, електроніка, трансмісія чи, можливо, зустрічаються якісь інші неполадки.

Під час опитування автомобілі оцінювали за 17 критеріями, що дозволило максимально різнобічно визначити задоволеність водія автівкою, пише Авто.ТСН із посиланням на Consumer Reports.

Так, найменш надійними автомобілями 2018 року за версією видання стали:

10. Honda Odyssey

На мінівен скаржились за електроніку, яка працює некоректно, незручні крісла, а ще за коробку передач, яку важко використовувати під час паркування.

Фото: Consumer Reports

9. Volkswagen Atlas

Трирядний кросовер Volkswagen добре їздить та має напрочуд гнучку керованість. Але власники зазнали проблем з кліматичною системою, передачами та звукоізоляцією. Крім того, водії скаржаться на надто великий "апетит" кросовера.

Фото: Consumer Reports

8. Buick Enclave

Власники кросовера скаржаться на незручну у користуванні коробку передач, кліматичну систему та на двигун, який споживає неймовірно багато пального.

Фото: Consumer Reports

7. Chevrolet Silverado 2500 HD

Великогабаритний пікап Chevrolet Silverado 2500 HD викликає незадоволення через  проблеми двигуна, шум та автомобільну електроніку. Його близнюк, GMC Sierra HD, ділить рейтинг та проблеми Silverado.

Фото: Consumer Reports

6. Kia Cadenza

Седан Kia Cadenza сварять за проблеми з кліматичним контролем та вихлопною системою. За інформацією Consumer Reports, Kia Cadenza, що конкурує з Chevrolet Impala і Toyota Avalon, краще підходить для міжміського круїзу.

Фото: Consumer Reports

5. Chevrolet Traverse

Chevrolet Traverse, незважаючи на низку позитивних якостей, потрапив під критику за незручний важіль коробки передач та проблеми з електронікою.

Фото: Consumer Reports

4. Honda Clarity

Седан Honda Clarity автомобілісти критикують за некоректну роботу клімат-контролю та гудіння двигуна, коли гібрид переходить у екологічний режим, а ще за незручні передні крісла із надто короткими сидіннями.

Фото: Consumer Reports

3. Cadillac ATS

Купе Cadillac ATS, яке наразі ще продають на американському ринку, за словами водіїв, має проблеми із електронікою, клімат-контролем та трансмісією.

Фото: Consumer Reports

2. Tesla Model X

Кросовер Tesla Model X критикують через некоректну роботу електроніки, а також за недоліки у обладнанні. Крім того, низка автомобілістів назвала електромобіль шумним. При цьому водії відзначають, що Model S від Tesla має значно кращу звукоізоляцію салону.

Фото: Consumer Reports

1. Ram 3500

Величезний пікап Ram 3500 має проблеми із кермовою колонкою, у авто швидко нагрівається двигун, а ще автомобілісти відзначають погану звукоізоляцію.

Фото: Consumer Reports

Нагадаємо, що німецькому автопрому спрогнозували крах. Експерти пояснили, чому і як швидко може настати катастрофа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація