"Зоряні війни": Nissan X-Trail перетворили на космічний корабель

Американська версія X-Trail під ім'ям " Rogue отримала ексклюзивну голлівудську версію в стилі відомого кінофільму "Зоряні війни"

Компанія Nissan присвятила нової серії голлівудського фільму "Solo: A Star Wars Story" окрему версію позашляховика Rogue. Це вже третій проект для бестселера Lucasfilm і самий кардинальний, на думку компанії.

«В якості третьої частини нашої власної трилогії співпраці з Lucasfilm ми підняли планку, демонструючи наше краще ноу-хау", - сказав Джеремі Такер, віце-президент Nissan з маркетингових комунікацій та засобів масової інформації. "Ми почали з бестселера Nissan Rogue і працювали з талановитими дизайнерами концепції на Lucasfilm і ILM, а потім звернулися до експертів в області транспортних засобів, які оживили його. У результаті виходить повноцінний і захоплюючий автомобіль, який ми коли-небудь робили".

Внедороник практично повністю втратив звичні риси і став результатом злиття автомобіля і космічного корабля Millennium Falcon. А сучасні системи ProPILOT Assist, a Nissan Intelligent Mobility technology будуть занурюють водія у світ космосу і технологій.

Millennium Falcon як Rogue отримав эктерьер з використанням елементів з 3D-друку, алюмінієві панелі кузова ручної роботи, що імітують деталі космічного корабля. На дах позашляховика встановили радарну антену для більшого антуражу і лазерну гармату. Лобове скло зорельота отримало стилістику многословйного оглядового скла з кабіни Millennium Falcon.

Інтер'єр не відстає за стилістикою від незвичайного зовнішнього дизайну і має багато спільного з культовим кокпітом "Міленіуму". Тут і тумблери перемикання, і важіль коробки передач стилізований під важіль управління, навіть крісла схожі на ті, що видно в космольоті.

Більше того, автомобіль має багато підсвічувань в салоні і зовні, а аудіосистема Bose з мультимедійним дисплеєм на центральній консолі здатна відтворювати сингли з гучністю 1500 Вт.

Виготовляли Millennium Falcon Rogue на фабриці Vehicle Effects в Бербанку, Каліфорнія. Ця компанія має легендарну історію створення власних автомобілів для використання на екрані і відповідає за всі попередні шоу-серіали Nissan Star Wars.

Новий фільм "Solo: A Star Wars Story" вийде на екрани 25 травня, а Nissan, ймовірно, буде показаний в рамках прем'єри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація