В Америці назвали найкращі автомобілі 2020 року

Перемогли машини марок Chevrolet, Kia і Jeep.

В Америці машини Chevrolet Corvette, Kia Telluride і Jeep Gladiator отримали звання "Автомобіль року-2020" у різних категоріях.

Номінанти були названі у рамках автосалону у Детройті, повідомляється на сайті конкурсу North American Car, Utility and Truck of the Year.

Зазначається, що у конкурсі брали участь автомобілі, які були випущені вперше або серйозно оновлені за останній рік. Машини оцінювали за шістьма критеріями: лідерство у сегменті, інноваційність, дизайн, безпека, керованість і вартість.

Пальмову гілку лідерства, як кращий автомобіль Північної Америки, отримав Chevrolet Corvette Stingray. В останньому етапі конкурсу йому вдалося набрати більше балів за конкурентів, які наступали на п'яти, - Hyundai Sonata і Toyota GR Supra.

Фото: Associated Press

У категорії "Кращий кросовер і позашляховик" переміг восьмимісний Kia Telluride. Автомобіль обігнав за балами Hyundai Palisade і Lincoln Aviator.

Фото: Associated Press

У категорії "Кращий пікап" перемога дісталася Jeep Gladiator. Всюдихід обійшов середньорозмірний Ford Ranger і великий Ram Heavy Duty.

Фото: Associated Press

2019 року перемога у конкурсі дісталася седану Genesis G70, пікапу Chevrolet Silverado 1500 і кросоверу Hyundai Kona, включаючи електричну модифікацію. 2018 року кращими автомобілями Північної Америки були названі електромобіль Chevrolet Bolt, мінівен Chrysler Pacifica і пікап Honda Ridgeline.

Раніше британське видання назвало найкращі суперкари 2019 року. У рейтинг потрапили "заряджені" спортивні авто, які вже є в продажу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація