Апетитний помідорний салат зі смаженим сиром

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Смак цієї страви вас дуже вразить, бо завдяки оригінальному приготуванню звичайний салат набуває нових барв.

Цей салат особливо приємно готувати в теплу пору, коли сезонні помідори по-справжньому соковиті й налиті. А у поєднанні з хрумкими квадратиками сиру, який тягнеться і тане у роті, коли надкусити, — звичайний салат набуває нових барв.

Інгредієнти:

  • 200 г помідорів чері;
  • 150 г руколи або іншої зелені;
  • 50 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • 5 ст. л. панірувальних сухарів;
  • 3 ст. л. борошна;
  • ½ ч. л. орегано;
  • 2-3 ст. л. олії;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 1 ч. л. коричневого або звичайного цукру;
  • мелений перець за смаком;
  • дрібка солі.

Приготування:

1. Насамперед нарізати помідори чері на половинки або четвертинки і відкинути на друшляк, посолити і поперчити їх, посипати коричневим цукром і залишити на 10-15 хвилин.

2. Тепер слід зайнятися смаженим сиром. Для початку потрібно підготувати панірування. Яйце розбити в невелику миску і ретельно збити, насипати на дошку панірувальні сухарі.

3. Твердий сир нарізати невеликими скибочками, кожну обваляти в борошні. Потім обмокнути у збитому яйці і панірувальних сухарях, повторити ці дії, щоб вийшло подвійне панірування і сир не витік під час смаження.

Помідорний салат, для блогів_2
instagram.com/alonka_good

4. На розігріту пательню з олією помістити шматочки сиру і обсмажити їх з двох боків до золотистої скоринки. Зняти з пательні та перекласти обсмажений сир на тарілку, застелену паперовим рушником.

5. Для заправки змішати сік лимона, оливкову олію, сіль, перець, цукор, орегано і добре розмішати до об’єднання всіх компонентів.

6. Тепер на тарілку необхідно викласти руколу, побризкати її заправкою, додати помідори чері і смажений сир, який повинен залишатися злегка теплим на момент подавання страви до столу.

Помідорний салат, для блогів_1
instagram.com/alonka_good

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/alonka_good

Залиште свій коментар

Вибір редакції