Фритата з броколі та сиром фета

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Готувати таку страву дуже просто та швидко, тому вона може стати ідеальним варіантом сніданку для всієї вашої родини.

Фритата — це італійський омлет, який запікається в духовці. Але особливістю цієї страви є не яйця, а начинка — її має бути дуже багато. Готувати таку страву дуже просто та швидко, тому вона може стати ідеальним варіантом сніданку для всієї вашої родини.

Сьогодні я пропоную приготувати фритату з броколі та сиром фета. Всі смаки у цій страві так гармонійно поєднуються, що це надзвичайно смачно!

Вам знадобиться: 

  • капуста броколі — 1 шт.;
  • яйця — 3-4 шт.;
  • сир фета — 50 г;
  • дрібка солі;
  • вершкове масло.
Фритата, для блогів
instagram.com/yakim_foodphoto

Приготування:

1. Розбираємо броколі на суцвіття і відварюємо 3-5 хвилин у підсоленій воді.

2. На пательні розтопити шматочок вершкового масла і закинути броколі, потомити пару хвилин, і викласти у форму для запікання.

3. Збити яйця виделкою і посолити. Залити зверху на броколі. Запікати в духовці за температури 180-200°C близько 15 хвилин, щоб серединка застигла і края були м'якими і не пересушились.

4. На готову фритату зверху покришити сир.

Фритата, для блогів
instagram.com/yakim_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/yakim_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції