Галантин з курки

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Цю холодну закуску можна готувати хоч кожен день, але і до святкового столу вона буде пасувати якнайкраще.

Хочете приготувати з курки щось дієтичне і водночас смачне? Тоді галантин — це те, що вам потрібно. Цей дивовижно смачний курячий рулет готується дуже просто, єдине, що ви повинні пам’ятати — його слід робити заздалегідь, адже він ще повинен як слід охолонути.

Ви можете готувати цю страву хоч кожен день, але і до святкового столу вона буде пасувати якнайкраще. Обов’язково приготуйте цю холодну закуску за моїм рецептом.

Вам знадобиться:

  • куряче філе (велике) — 2 шт.;
  • кулінарні вершки (30% жирності) — 50 мл;
  • чорні оливки (без кісточки) — 25 г;
  • цедра половини лимона — 0,5 шт.;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

1. Куряче філе зачищаємо від жиру, розрізаємо ножем на 2 частини, але не до кінця. Відбиваємо кулінарним молотком, трохи солимо і перчимо.

2. Другий шматок філе використовуємо для начинки — подрібнюємо його в блендері, додаємо вершки, сіль і перець.

3. На відбите філе викладаємо курячий фарш, додаємо порізані великими шматочками оливки і загортаємо філе в рулет. Обертаємо в чотири шари харчової плівки (дуже важливо, щоб вода не проникла всередину) і обв'язуємо краї кулінарною ниткою.

4. У великій каструлі доводимо воду до кипіння, потім зменшуємо вогонь, щоб вода ледь кипіла, і занурюємо рулет в плівці. Готуємо 45 хвилин, після чого дістаємо галантин, охолоджуємо і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього дістаньте рулет з плівки, поріжте кружальцями і посипте лимонною цедрою. Ідеальним доповненням до курячого галантину стане гострий соус чилі.

Галантин з курки, для блогів
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції