Карамелізовані персики з ванільним морозивом

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Чарівність цієї страви не лише в простоті та смаку, а і в тому, що ви можете взяти геть тверді плоди, які перетворите на шедевр.

Цей рецепт для справжніх фанатів персиків. Чарівність цієї страви не лише у простоті та смаку, а і в тому, що ви можете взяти геть тверді плоди, які перетворите на шедевр. Елементарний десерт, від якого можна ковтнути язика.

На 3 персики вам знадобиться:

  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • 1 столова ложка меду;
  • чайна ложка кориці;
  • 300 г ванільного морозива.
Запечені персики, для блогів_2
instagram.com/juliya_levicka

Приготування:

1. Персики, розрізаєте навпіл, дістаєте кісточки.

2. Готуєте заправку: змішуєте корицю, мед та масло. Змащуєте персики і вкладаєте на розігріту сковороду-гриль зрізом донизу. Смажите кілька хвилин з обох боків. Не маєте сковороди? Пропустіть цей етап.

3. Поливаєте персики рештою заправки, більше налийте у ямки від кісточок. Далі — в духовку розігріту до 180 на 10-15 хвилин.

4. Готові ще теплі персики прикрашаєте кулькою морозива. Можна присипати улюбленими горішками.

Запечені персики, для блогів_1
instagram.com/juliya_levicka

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції