Картопляний пиріг на пательні

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Такий пиріг — це чудовий варіант, коли у вас немає часу на довгі приготування.

Цей картопляний пиріг чимось схожий на великий дерун із сиром. Він також готується з тертої картоплі та смажиться на пательні. І так, він виходить такий же смачний. Такий пиріг — це чудовий варіант, коли у вас немає часу на довгі приготування. Він ідеальний як самостійна страва або на додаток до смаженого м’яса як гарнір. Упевнений, що вам сподобається ця проста ідея.

Вам знадобиться:

  • картопля — 800 г;
  • твердий сир — 250 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • зелень петрушки — 30 г;
  • соняшникова олія (для смаження);
  • сіль, перець (за смаком).

Приготування:

1. Картоплю почистіть, промийте і натріть на великій тертці. Картопляний сік відіжміть і злийте.

Картопляний пиріг, для блогів_1
klopotenko.com

2. Викладіть картоплю в миску, додайте 2 яйця, тертий на великій тертці сир, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.

Картопляний пиріг, для блогів_3
klopotenko.com

3. Розігрійте пательню з олією викладіть картопляну суміш товстим шаром (приблизно 2 см) і обсмажуйте на середньому вогні приблизно 5-7 хвилин. Нижня частина пирога повинна стати золотистого кольору.

Картопляний пиріг, для блогів_2
klopotenko.com

4. Акуратно переверніть пиріг на іншу сторону і обсмажуйте ще 2 хвилини, після чого накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин. Перед подачею посипте пиріг зеленню петрушки.

Картопляний пиріг, для блогів_4
klopotenko.com

Готувати – це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції