Ніжні кокосові цукерки

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Приготувати таку смакоту дуже просто, а їх ніжний смак подарує вам справжню насолоду.

"Рафаелло"… замість тисячі слів… Пам’ятаєте цю рекламу? Мабуть, ніщо так не пасує до простого подарунка, якому зрадіє будь-яка жінка, як ці білосніжні цукерки.

Ви знали про те, чому ці солодощі мають вафельну основу? Перша партія цукерок розтанула через немилосердну спеку. Тож виробник, пан Ферреро, придумав поміщати крем у вафлю і огортати шоколадом зверху. Такій конструкції італійське сонце було не страшне. Ну а за нашої погоди вафлі — ні до чого, тож пропоную приготувати вам цю горіхово-кокосову смакоту.

Кокосові цукерки, для блогів_1
instagram.com/juliya_levicka

Вам знадобиться:

  • 3 пачки кокосової стружки (в мене були по 50 г);
  • столова ложка меду;
  • 3 чайних ложки розтопленої кокосової олії (можете замінити на вершкове масло — теж смачно);
  • ваніль або екстракт.

Приготування:

1. Змеліть у блендері кокосову стружку.

2. Додайте столову ложку меду, 3 чайних ложки розтопленої кокосової олії, ванільного екстракту і все гарненько перемішайте.

3. Скачайте вологими руками у кульку, всередину можете покласти смажену мигдалину.

4. Можна обкачати у розтопленому чорному або білому шоколаді, можна просто у пластівцях кокосу.

5. Поставте до холодильника на півгодинки, хай застигнуть. Все! Смакота готова!

Кокосові цукерки, для блогів_3
instagram.com/juliya_levicka

Смачного!

Більше рецептів читайте тут instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції