Короп із фенхелем

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Ця оригінальна страва здивує ваших гостей вишуканим ароматом і надзвичайним смаком.

Короп на святковому столі — це завжди дуже смачно. Я вирішив додати до коропа фенхель, дуже ароматний і пряний. Мені здається, це одне з найбільш виграшних поєднань. А як гарнір я рекомендую приготувати тушковану червону капусту. Обіцяю, буде дуже смачно!

Час підготовки — 15 хвилин.

Час приготування — 40 хвилин.

Вам знадобиться:

  • короп (приблизно 1,5 кг) — 1 шт.;
  • фенхель — 1 корінь;
  • насіння фенхелю — 1 ч. л.;
  • лимон — 1 шт.;
  • кориця — 1 паличка;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • сіль та перець за смаком.
Короп з фенхелем, для блогів_1
klopotenko.com

Приготування:

1. Корінь фенхеля помийте, обсушіть і наріжте кружальцями.

Короп з фенхелем, для блогів_2
klopotenko.com

2. Коропа зачистіть від луски і видаліть нутрощі з зябрами. Натріть сіллю і свіжомеленим перцем. Полийте рибу рослинною олією (приблизно 2 ст. л.).

Короп з фенхелем, для блогів_3
klopotenko.com

3. Полийте рибу соком половини лимона. Покладіть всередину паличку кориці.

Короп з фенхелем, для блогів_4
klopotenko.com

4. Далі покладіть всередину слайси фенхеля, скибки половини лимона, насіння фенхелю (1 ч. л.). Запікайте рибу в духовці за температури 175 градусів протягом 40 хвилин. Подавайте рибу з будь-яким гарніром на ваш смак. Я рекомендую подавати запечену рибу з тушкованою червоною капустою.

Короп з фенхелем, для блогів_5
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок.Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції