Крем-суп з цвітної капусти

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це дуже простий рецепт у якому чудесно поєднались картопля, цвітна капуста та пряні трави.

Осінь — час на експерименти. В принципі, як і весна. Але навесні ви не знайдете такого розмаїття овочів, як нині. В нашій родині обожнюють цвітну капусту. І якось, коли мені набридло їсти смажену в клярі — вирішила зробити легшу страву.

У цьому простому супі картопля чудесно поєднується із капустою та пряними травами. Також сюди ідеально пасуватиме ложечка йогурту або сметани. Простий суп без шкоди для фігури — до вашої уваги.

Вам знадобиться:

  • 500 г цвітної капусти;
  • 3-4 картоплини;
  • цибулина;
  • зубок часнику;
  • овочевий бульйон або проста вода;
  • суміш італійських або прованських трав;
  • сіль, перець за смаком.
Крем-пуп, для блогів_2
instagram.com/juliya_levicka

Приготування:

1. Почищені та порізані на дрібні шматочки часник та цибулю злегка підсмажуєте.

2. Чистите картоплю, ріжете на малі шматочки, капусту розбираєте на суцвіття.

3. Кладете у каструлю підсмажену цибулю, картоплю та капусту і заливаєте водою або бульйоном.

4. Варите 15-20 хвилин до м’якості овочів. Приправляєте травами сіллю та перцем.

5. Збиваєте суп блендером до пюреподібного стану.

6. Ставите на плиту і даєте ще пару хвилин покипіти.

7. Подаєте зі сметаною або йогуртом. Чудесно смакуватимуть з супом грінки або паростки гороху.

Крем-пуп, для блогів_5
instagram.com/juliya_levicka

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції