Крем з баклажанів з естрагоном

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Ніжна консистенція, свіжий смак і приємна гострота — це ідеальний варіант легкої закуски.

Цим рецептом я хочу продовжити серію простих і швидких "намазок". Я вже ділився рецептами ікри з баклажанів, крем-паштету з печінки і рибного паштету. Сьогодні у нас на черзі крем з баклажанів з естрагоном. Ніжна консистенція, свіжий смак і приємна гострота — це ідеальний варіант легкої закуски посеред дня.

Час підготовки — 25 хвилин.

Час приготування — 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • баклажани — 600 г;
  • перець чилі — 10 г;
  • естрагон (листя) — 10 г;
  • крем-сир — 100 г;
  • сіль за смаком.

Приготування:

1. Духовку розігрійте до 200 градусів. Баклажани помийте, розріжте уздовж навпіл, викладіть на деко, збризніть оливковою олією і запікайте у духовці протягом 20-25 хвилин.

Крем з баклажанів, для блогів_1
klopotenko.com

2. Викладіть на тарілку і дайте охолонути. Очистіть від шкірки за допомогою ножа.

Крем з баклажанів, для блогів_2
klopotenko.com

3. Викладіть запечені баклажани в чашу блендеру, додайте листя естрагону (без стебел), шматочки перцю чилі і крем-сир. Перебийте до однорідного стану, посоліть за смаком. Подавайте з грінками або паличками грисіні.

Крем з баклажанів, для блогів_3
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції