Курка з рисовою локшиною

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Готувати таку страву дуже просто, а виходить не гірше, ніж у ресторанах китайської кухні.

Коли на обід нема ні часу, ні натхнення, а хочеться чогось смачного — приготуйте курку з рисовою локшиною. Я дуже люблю таку у ресторанах китайської кухні. Але, виявляється, і вдома цю смакоту зробити — мало клопоту. Як вона автентично готується — я не знаю. Це — моя інтуїтивна варіація смачного китайського обіду за 15 хвилин.

Вам знадобиться:

  • 2 курячих грудки;
  • 150 мл соєвого соусу;
  • 2 зубки часнику;
  • шматочок свіжого імбиру розміром з фалангу пальця;
  • пачка рисової локшини;
  • 1 середня цибулина;
  • 1 середня морквина;
  • 1 солодка перчина;
  • 200 г замороженої спаржевої квасолі.

Приготування:

1. Грудки ріжете довгими смужками і маринуєте їх мінімум 20 хвилин в соєвому соусі з парою зубків часнику і подрібненим шматочком імбиру. Я залишала на ніч.

2. Готову курку виймаєте з маринаду і смажите на великому вогні до готовності, хвилин 5-7. Відкладаєте.

3. Смажите цибулю, порізану кубиками. Додаєте морквинку, натерту на терці для корейської моркви. Не маєте такої – поріжте, як вам подобається, або натріть на терці з великими вічками. Далі додайте солодку перчину, нарізану довгими смужками. За кілька хвилин — заморожену спаржеву квасолю. Накриваєте кришкою і смажите 5 хвилин.

4. Тільки-но овочі готові — вкидаєте назад курку і смажите ще хвилин 5.

5. Поки смажаться овочі, відварюєте рисову лапшу, як вказано на упаковці. Змішуєте все разом, приправляєте соєвим соусом, посипаєте зеленню та кунжутом.

Курка з лапшою, для блогів_1
instagram.com/juliya_levicka

Смачного!

Більше рецептів читайте тут instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції