Курячі крильця в медово-гірчичному соусі

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

М'ясоїдам присвячується: неперевершено ніжні та пікантні крильця, які безперечно порадують ваших гостей.

Ці крильця легко готувати, але неможливо відірватися, поки в тарілці залишається бодай один шматочок. Отож, давайте приготуємо разом.

Час приготування: 60 хвилин.

Інгредієнти: 

  • 0,5 кг курячих крилeць;
  • 200 г кетчупу;
  • 130 г діжонської гірчиці;
  • 30 г свіжого кореня імбиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст.л. соєвого соусу;
  • 2 ст.л. меду;
  • 2 ст.л. кунжуту.

Приготування покроково:

1. Крила промийте, просушіть і розріжте на три частини по лінії суглобів. Найменшу фалангу відкладіть, в цій страві вона нам не знадобиться.

Крильця, для блогів_1
фото: Bene Gusto

2. Обсмажте курку на рослинній олії до золотистої скоринки і приберіть з пательні.

Крильця, для блогів_2
фото: Bene Gusto

3. В олію, на якій смажилася курка, додаємо подрібнений часник та імбир. Потім додаємо мед, кетчуп, соєвий соус і гірчицю. Змішуємо всі інгредієнти.

Крильця, для блогів_3
фото: Bene Gusto

4. У готовий соус викладаємо обсмажену курку і тушкуємо на невеликому вогні до готовності (приблизно 30 хвилин).

5. Кунжут підсушити до золотавого кольору на сухій пательні. Перед тим, як подати страву до столу, посипати крильця кунжутом. 

Крильця, для блогів_4
фото: Bene Gusto

Відеоверсія рецепту: 

Смачного!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!    

Залиште свій коментар

Вибір редакції