Легкий салат з булгуром, рибою та зернами гранату

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Апетитний вигляд цієї страви змусить вас негайно розпочати дегустацію.

Цей яскравий салат однозначно стане справжньою окрасою столу. А ще він поживний, простий і додасть весняних барв вашому раціону.

Готувати таку страву можна і до ситного сніданку, і на легку вечерю. Або ж по-справжньому здивувати ним гостей та подати його під час святкового обіду. У будь-якому разі страва варта того, аби ви її скуштували.

Інгредієнти:

  • 200 г філе судака;
  • 100 г салату (наприклад, руколи);
  • 50 г вареного булгуру;
  • ¼ граната;
  • ½ огірка;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 2 ст. л оливкової олії;
  • 1 гілочка свіжого або сушеного розмарину;
  • мелений перець за смаком;
  • дрібка солі.
Салат з булгуром, для блогів_2
instagram.com/alonka_good

Приготування:

1. Для початку варто посмажити рибу. Для цього салату можна обрати будь-яке інше рибне філе, однак в нашому випадку в рецепті використовується філе судака. Його необхідно змастити оливковою олією, натерти сіллю і поперчити, посипати свіжим або сушеним розмарином і побризкати лимонним соком.

2. Далі розігріти суху пательню і викласти на неї рибу, смажити на середньому вогні під кришкою 3 хвилини до утворення золотистої скоринки, перевернути і продовжити готувати ще 3 хвилини. Трохи охолодити філе і нарізати на невеликі шматочки.

3. Потім подрібнити огірок, помити і просушити салатне листя, розрізати гранат і дістати з нього зернятка. Приготувати заправку: в маленькій мисці змішати оливкову олію, сік лимона, дрібку солі і трохи меленого перцю.

Салат з булгуром, для блогів_3
instagram.com/alonka_good

4. Залишилося лише зібрати салат до подавання. Для цього на красиву тарілку розкласти салатне листя, побризкати його заправкою, додати огірок, насипати трохи вареного булгуру, викласти шматочки рибного філе, посипати гранатовими зернами і знову заправити салат.

Його апетитний вигляд змусить вас негайно розпочати дегустацію.

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/alonka_good

Залиште свій коментар

Вибір редакції