Найніжніші грушеві оладки

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

У них зовсім не відчувається тіста — лише смак та аромат фруктів.

Чесно кажучи, таких ніжних оладок ще не їла. Дуже фруктові грушеві оладки, а не борошняні! Мій чоловік навіть задумався — чи можна їх назвати оладками взагалі, настільки в них не відчувається тіста — лише чудовий грушевий смак.

Грушеві оладки, для блогів_1
picantecooking.com

Інгредієнти на 2 порції:

  •  500 г груш (середньої м'якості);
  •  1 яйце;
  •  2 ст.л. борошна;
  •  8 г ванільного цукру;
  •  ¼ ч.л. розпушувача;
  •  1,5 ст.л. цукру;
  •  рослинна олія для смаження.
Грушеві оладки, для блогів_3
picantecooking.com

Для приготування потрібно:

1) Груші почистити, натерти на крупній тертці. Перекласти в сито, дати рідині стекти.

2) У мисці змішати борошно, розпушувач, ванільний і білий цукор. Перемішати і додайте яйце.

Грушеві оладки, для блогів_2
picantecooking.com

Додати терті груші. Ще раз перемішати, але в міру. Чим менше мішати — тим ніжніші оладки.

Грушеві оладки, для блогів_4
picantecooking.com

3) Розігріти пательню на середньому вогні, додати невелику кількість рослинної олії. Викладати оладки на пательню. 1 ст.л. з вершечком — 1 оладка. Не накладати відразу багато. Смажити порціями.

Грушеві оладки, для блогів_5
picantecooking.com

4) Смажити на середньому вогні до появи рум'яної шкірочки приблизно 2 хв. Перевернути і просмажити з іншого боку.

Грушеві оладки, для блогів_7
picantecooking.com

Для домашнього шоколадно cоусу:

На водяній бані розтопити 100 г чорного шоколаду і додайте 50 мл гарячих жирних вершків (30-35%) і 100 мл гарячого молока. Добре перемішати.

Грушеві оладки, для блогів_6
picantecooking.com

Якщо хочете надати поливці блиску, в самому кінці приготування слід додати трохи (приблизно 10 г) холодного вершкового масла і добре перемішати.

Грушеві оладки, для блогів_1
picantecooking.com

Смачного! 

Більше рецептів читайте на picantecooking.com 

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Залиште свій коментар

Вибір редакції