Основа для піци з цвітної капусти

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це дуже простий спосіб приготувати смачну та корисну піцу без муки і дріжджів.

Піцу без борошна, дріжджів і цукру будуть їсти навіть діти, а це вже знак якості. Крім того, що я давно хотіла знайти альтернативу дріжджовому тісту. Тому придумала надзвичайно простий спосіб приготувати піцу на основі з… цвітної капусти.

Звучить дивно, але не лякайтеся — від традиційної вам її не відрізнити. Але ця буде набагато корисніша і ваш шлуночок ще й подякує і низько вклониться. Навіть мій консервативний у їжі чоловік їв, аж за вухами лящало.

Вам знадобиться:

  • невелика голівка цвітної капусти (має бути сира, не варена);
  • зубок часнику;
  • 50-80 г твердого сиру;
  • дрібка солі;
  • 2 яйця.
Піца з цвітної капусти, для блогів_4
instagram.com/jb_foodphoto

Приготування:

1. Капусту розберіть на суцвіття і в блендер з насадкою-ножем. Я роблю це в два прийоми, бо в мене маленька чашка. Туди ж сіль, часник.

2. Викладіть капусту на марлю, зберіть кінці і гарненько відтисніть зайвий сік. Я залишила її на 5 хвилин і потім віджимала. Завдяки солі капуста видає більше вологи. Вона нам не потрібна.

3. На терці натріть дрібно сир, додайте яйця і все до перемеленої капусти.

4. Викладіть на деко з пергаментом, руками сформуйте основу з бортиками або без них, як вам більше до смаку. У розігріту до 180 духовки на 15-20 хвилин.

5. Далі змащуєте основу улюбленим соусом, присипаєте натертим сиром і викладаєте все, що вам до смаку. У мене були в’ялені помідори, перець та моцарела. І печете ще хвилин 8-10. Зникає така піца вмить, тож робіть зразу подвійну порцію.

Піца з цвітної капусти, для блогів_2
instagram.com/jb_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/jb_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції